Improstrings workshop på Syddansk Musikkonservatorium

Improstrings afvikler også workshops og masterclasses på musikkonservatorier i ind og udland. I uge 16, 2017 lavede vi en hel uges workshop med alle strygereleverne(klassisk og folkemusiklinjen) fra Syddansk Musikkonservatorium.

“Det er egentligt ret så fantastisk, at I formåede at få skabt en halv times dejlig musik – fra bunden – med hvad der (efter at have været i jeres hænder) synede som et ret homogent ensemble. Ikke mindre imponerende er det, at I øjensynligt fik vendt alt hvad der måtte have været af usikker skepsis (fra de studerende, der måtte kigge langt efter noder og andre musikalske krykker) til musikalsk glæde og begejstring. Der er ingen tvivl om, at I har fået sat nogle positive aftryk, de studerende kan tage med sig i alle fremtidige musikalske facetter – and then some:)”

Jesper Dyhre Nielsen, projektkoordinator, Syddansk Musikkonservatorium

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *