Nye veje

Efter mange gode år med improstrings har vi besluttet at gå nye veje. Gennem vores arbejde med improstrings har vi høstet mange gode erfaringer og nye indsigter der leder os i en ny retning. Vi lancerer derfor et nyt koncept i 2024 hvor vi præsenterer vores metoder til at slippe musikken fri.

Tak til alle deltagere på vores årlige sommerstævner samt konservatorier og andre uddannelsesinstitutioner vi har besøgt.

Vi glæder os til at præsentere jer for det nye koncept.

Har du særlige ønsker eller forespørgsler så kontakt os endelig. 

Vi tilbyder stadig workshops og masterclasses med afsæt i improvisation.

Nyt fra ImproStrings

Gennem de sidste par år har vi været rundt i landet med projekterne JazzStrings og ImproStrings. 

JazzStrings har indtil nu været et samarbejde, vi har haft med genreorganisationen JazzDanmark, støttet med midler fra Statens Kunstfonds Talentpulje. JazzStrings har været henvendt til musikskoleelever på talentlinjeniveau. Under vores indsats på musikskoleområdet oplevede vi, at interessen og nysgerrigheden omkring vores undervisning ikke kun fandtes blandt de unge, men også blandt deres lærere. Vi oprettede ImproStrings for at imødekomme efterspørgslen fra strygerlærere og professionelle musikere.

For at gøre det mere enkelt har vi nu valgt at samle det hele under ImproStrings og fortsat videreudvikle i tæt dialog med JazzDanmark, som for os har været en stor støtte. 

Det betyder, at vi samler vores tilbud til elever, lærere og udøvende musikere, og vi opfordrer jer til at tage kontakt, hvis I har idéer til forløb eller samarbejdsprojekter. 

Vores årlige Sommerstævne på Rønnebæksholm bliver fra d. 6. – 7. august. ARTLAB bidrager med 50% af finansieringen til de første fem DMF medlemmer. 

Læs mere om os og hvad vi kan tilbyde på www.improstrings.dk

Så er der åbent for tilmeldingen til Improstrings Sommerstævne

6. – 7. august 2020.

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til Improstrings sommerstævne 2020 på Rønnebæksholm. Det bliver 2 dage med tid til fordybelse, sparring, god mad, kollegialt samvær og frem for alt masser af inspiration til dig som musiker og menneske! Dette stævne er støttet af DMF Artlab og der er derfor 50% rabat til de første fem DMF medlemmer som tilmelder sig. Mere info her

Vinterseminar i Gentofte og Århus netop afsluttet

Tusind tak til alle deltagerne på vores vinterseminar i Jylland(Århus) og på Sjælland(Gentofte). Vi oplevede generelt at der var rigtig god sparring og at alle(os inkl.) gik derfra med rygsækken fyldt med nye inputs klar til at implementere i den daglige undervisning. Tak til Århus og Gentofte musikskole for at lægge hus til.